القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

آمریکا ۹۵ تانکر نفت دیگر سوریه را به سرقت برد

نیروهای اشغالگر آمریکایی مستقر در شمال سوریه در ادامه سرقت نفت این کشور، ۹۵ تانکر را به شمال عراق منتقل کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۰۲ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 23
کد خبر: ۱۶۵۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای آمریکایی طی ساعات گذشته، 95 کامیون حامل نفت را از طریق گذرگاه‌های غیرقانونی «الولید» و «المحمودیه» به شمال عراق منتقل کردند.

 

خبرگزاری سانا روز پنجشنبه به نقل از منابع محلی گزارش داد که نیروهای آمریکایی محموله جدیدی از نفت سرقت شده سوریه از جمله 65 کامیون را از طریق گذرگاه غیر قانونی المحمودیه و 30 کامیون از طریق گذرگاه غیر قانونی الولید در حومه شرقی استان الحسکه را به عراق منتقل کردند.

 

سرقت نفت سوریه توسط نیروهای اشغالگر آمریکایی بویژه طی ماه‌های اخیر در حالی افزایش یافته است که در پی تحولات اخیر روسیه و اوکراین و اعمال تحریم‌های گسترده علیه مسکو به‌عنوان صادرکننده عمده نفت و انرژی در جهان، بازار جهانی نفت تحت تأثیر قرار گرفته است و بهای نفت در بازارهای جهانی به‌علت امتناع خرید نفت از روسیه افزایش یافته است.

 

مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه‌نظامیان موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آن‌ها در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه‌نظامیان علیه ساکنان این مناطق است.

 

دولت سوریه بارها تأکید کرده است که این شبه‌نظامیان و آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت ندارند و حضور آنان غیرقانونی است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار